En affärsresa ska helst vara så bekväm som möjligt, men du vill så klart även ha trevliga dagar under vistelsen. Därför är det viktigt att tänka på praktiska saker såsom boende och logistik. Ett trevligt boende som passar bra utifrån affärsresans syfte.

Ska du iväg på affärsresa till storstan och funderar hur du kan få ut det mesta av dina dagar? Då har du hittat helt rätt. Här får du de bästa tipsen när du planerar en kommande resa till Stockholm.

Avstånd och transport

Något som definitivt påverkar huruvida affärsresan blir lyckad eller inte är boendet. Bokar du ett boende som ligger helt på andra sidan stan i förhållande till den plats där du ska hålla till blir dagarna lätt komplicerade. Därför är det alltid viktigt att planera din affärsresa till Stockholm i god tid innan. Ska du på ett event eller ett kundmöte i en viss del av staden kan du försöka hitta ett

erbjudande hotell i Stockholm som ligger nära. Då får du mer ut av jobbdagarna i storstaden.

Prisvärda boenden

Det finns i regel alltid mängder av intressanta boendeerbjudanden i huvudstaden, men du kan behöva söka en del på nätet. Dessutom finns det saker som påverkar priset på hotell och andra boenden i Stockholm. Bland annat vilken dag du bokar hotell:

”Söndag är den billigaste dagen att boka hotell på”, skriver tidningen aktuellt FOKUS.

Har du ett möte i Stockholm en måndag kan det alltså vara smart att åka redan på söndagen eftersom priset är billigare då. Då slipper du stiga upp tidigt för att ta tåget eller sätta dig i bilen. Det kan dessutom vara en del trafikkaos i Stockholm på morgnarna.